Per donar-li una mica de videta a això!!

Thursday, March 5, 2009

No saps què fer?

Si encara no tens les idees gaire clares sobre si seguir estudiant o no, o agafar un batxillerat o un altre... ¡Ves al saló de l'ensenyament!
El saló de l'ensenyament és una exposició que es farà els dies 18, 19, 20, 21 i 22 de març del 2009 en Montjüic.
La entrada costa 4.5 euros i es pot reservar en ServiCaixa. Per als qui tinguin el carnet jove... un descompte de 0.5 euros!! I per qui vagi amb menors de 6 anys, l'entrada de aquests serà gratis.
Bé doncs, havent donat informació sobre on tindrà lloc, quins dies i el preu de les entrades, es pot descriure ja amb una mica més de detall el que es veurà i es farà en aquest saló.
Aquest saló consta de 150 centres de batxillerat, cicles formatius de FP, estudis universitaris, complementaris, idiomes, formació ocupacional i serveis a la educació.
En la pàgina web anterior (la oficial del saló de l'ensenyament) hi ha molts més detalls sobre aquest event i, a més a més, os podreu descarregar una guia del visitant, ja que és enorme i a vegades es vol anar a certs punt i no perdre gaire el temps. A més, cal dir que sempre hi ha molta gent a part dels estudiants que van a informar-se, ja que es pot anar amb la família o amb amics.
Personalment, crec que està molt bé i recomano anar-hi a tothom que tingui aquest petit problema de indecissió i inclús per aquells que també ho tinguin molt clar! Perquè aquí podran observar nous camins que potser desconeixien i els hi criden més l'atenció que el que ja havien triat prèviament.
Una altre avantatge que ens dóna aquest saló és el transport. Per aquelles perosnes que els hi agradaria anar-hi però degut a que no tenen cotxe, o que els pares treballen, o que sencillament no tenen cap mitjà de transport per anar-hi, el saló de l'ensenyament ofereix també a la seva web la ruta de transports com taxis o un bus que et pot deixar just en la porta!!
Millor no podria estar, oi?
Doncs, a què esperes? Aprofita aquesta gran oportunitat !



Lluïsa.

No comments: