Per donar-li una mica de videta a això!!

Tuesday, October 14, 2008

First certificate

La proba del first consta de cinc parts:
  1. Speaking, on sobretot s'avalua la capacitat de comunicació i d'expressar-te que tens en anglès.
  2. Listening, on es valora la capacitat de l'anglès parlat.
  3. Writing, que consisteix en realitzar dos redaccions sobre algun tema proposat per l'examinador. Una de les redaccions és sempre una carta.
  4. Grammar, és fonamental. Teoria pura. Entren molts exercicis de coneixements sobre phrasal verbs, passar de "active a passive voice", rephrasing, reported speech, etc., tot el que us he anat penjant i us seguiré penjant serveix per preparar-se totes aquestes coses. Hi ha exercicis de tots els tipus.
  5. Reading, en el qual necessites tenir molt coneixement de vocabulari sobretot per poder comprendre el text que et posen i per poder fer, posteriorment els exercicis que et proposen.

En aquest enllaç, hi trobareu tots els exercicis de vocabulari possibles i diferents tipus de quizs, on es barregen el coneixement gramatical de l'anglès amb la cultura musical, del cinema, etc., que tens. Així doncs, mentre practiques l'anglès i saber quin nivell tens, també descobreixes el nivell que tens de coneixements culturals i n'aprens de nous.

Si us prepareu bé, practiqueu i estudieu us podeu treure el first certificate. I, a més, si treballeu diàriament alguna de les parts del first, l'aprovat és imminent.

Sort!

1 comment:

Unknown said...

que guai el blog!! m'he viciat als exercicis de vocabulari pq van molt bé!!! aprovaré l'examen???!!